sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Nyt sytytämme kynttilän..


Mä sain eilen hääkarkit valmiiksi! Oujeah! Tänä aamuna tuli mieleen että millähän autolla me meinataan kirkosta häipätä? Ei sitten niin mitään kaaraa mietittynä. Autoa ei tullut mieleen, mutta ajatus sydämistä mitä teen auton takaikkunaan. Sama fontti kuin kutsuissa, ruskea tai helmenvärinen pahvi ja pitsiä ympärille. Sit olis varmaan tehtävä se kilisytinkin sinne auton perään, eihän sitä ilman sitä naimisiinmenosta tule yhtään mitään? Eikös nimenomaan se koliseva ketju pidä jotkut paholaiset kaukana? Ei ihan kaikkien perinteiden historiat ole muistissa...



Tänään on ensimmäinen adventtisunnuntaikin. Tehtiin perhekerhossa viime torstaina adventtikynttilöille alusta, tosin sammaleet keräsin eilen metsästä. Niin ja koska mä olin autuaallisesti unohtanut koko jutun, sain perhekerhon tädiltä ihanan vanhan kakkuvuoan jonne sain laitettua sienen ja kynttiläpidikkeet.

Tänään käytiin kummityttöni 7v synttäreillä herkuttelemassa ja illalla meillä on käynyt naapurit kahvittelemassa/glögittelemässä. Meillä alkoi tänään joulunaika, koska tarjoamisina oli joulutorttuja sekä pipareita. Ekan kerran, vuoden tauon jälkeen, ne maistuvatkin tosi hyviltä. :)

Eilen käytiin vähän unelmoimassa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)