maanantai 14. lokakuuta 2013

Virkkausta, neulomista :)


Tässäpä muutama tämän hetken "tekele" :)


Aatokselle ostettiin Tallinnasta lapaset, ja koska olivat niin ihanat pehmoiset mohair-lankaa sisältävät, täytyi toki tytöillekin alkaa tehdä samanlaisia :) Lankana mulla on noissa Novitan Rose mohair (65% akryyli, 35% mohair) ja toisena Novitan Woolia (100% villa). Puikot 3,5 ja 8 silmukkaa puikolla. :) 


Kummityttöni Pihka toivoi villasukkia lahjaksi, väritoiveena vihreä ja turkoosi. (Toivottavasti mintunvihreä on ok...) :) Ja sydänkuviota pitäisi laitella näistä tulemaan! Tämän viikon lauantaina pitäisi olla valmista... Että ei muuta kuin puikot suihkimaan ;)


Virkkuukoukulla (nro 3) mulla on tulossa tiskirätti bambulangasta. Ohje Novitalta. Tosin reunus hieman erilainen. (Nirkkoreunus ei kertakaikkiaan lähtenyt onnistumaan... :O )


Ja sitten tein lempparivillasukkiini uudet kantapäät. :) Nämä sukat olen tehnyt joskus 1997 muistaakseni. Muuten ovat kestäneet hyvin, mutta kantapäät olivat kuluneet täysin puhki! Tulipa mieleeni sitten uusia kantapäät, kun vielä vuosien takaa löytyi tuota samaa lankaakin. :) Hyvät tuli, vaikka reunus tulikin vahingossa tehtyä nurjaksi. Tuli taas ikävuosia lisää näille pehmoisille sukkasilleni.

2 kommenttia:

  1. Oi miten mahtavaa, että noinkin iäkkäät villasukka-vanhukset saivat vielä jatkoaikaa. Muutenkin tosi kivannäköisiä ja -värisiä juttuja tekeillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, noi oli tosiaan niin hyvässä kunnossa muuten että ansaitsivat jatkaa elämäänsä! Helppo oli korjata! nyt on niin ihania lankoja myynnissä, että tekis mieli ostaa niitä kaiken maailman, vaikkei aikaa niin olisi tehdäkään... :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)